De små minikran i en liten stilling

En mini kran for alle heise i små rom

 

Hoeflon-minikraner i Norge
Løsningen for sikker løfting og installering av tunge materialer på liten plass

 

Har du løfte- eller installasjonsproblemer på et prosjekt?

Ikke plass til en kran? Har du behov for å løfte materialer til en høyere etasje? Eller vil du heller leie en beltekran? Da er Hoeflon-mindrekraner løsningen du leter etter. Disse kompakte kranene er virkelige kraftstasjoner for et prosjekt hvor det trengs løfting og installasjon av tunge materialer, glass, paneler og stål.

 

Liten plass eller begrenset tilgang?

Begrenset plass og minimal tilgang på et prosjektområde var utgangspunktet for designprosessen for Hoeflon-minikraner. Resultatet er en optimalt utvalgt produktsortiment som består av kompakte kraner, minikraner, minibeltekraner og en glassheis. Hoeflon tilbyr klientspesifikke løsninger for ethvert komplekst prosjekt innen konstruksjon og industri hvor tunge gjenstander skal løftes eller installeres. Alle minikranene er utviklet internt og produsert i Nederland.

Hvorfor bør du velge Hoeflon-minikraner?

Multifunksjons

Den kompakte størrelsen og høye løftekapasiteten gjør minikranene egnet for mange oppgaver. Disse minikranene gjør det mulig å løfte og installere tunge materialer raskt, fleksibelt og ekstremt nøyaktig. En spesiell glassheis, i kombinasjon med en minikran, gir en ergonomisk løsning for installasjon av store glasspaneler.

 

Brukes overalt

Den lave nettovekten gjør de kompakte kranene lette å transportere, siden praktisk talt alle modellene passer på en tilhenger med kapasitet på 3500 kg. De kompakte minikranene kommer gjennom enhver dør eller til og med inn i en person- eller vareheis. Så de kan brukes i hvilken som helst etasje eller til og med på taket av en bygning.

Operasjonell

Minikranene settes raskt i drift: den raskeste modellen kan forlenges 20 meter og være klar innen 3 minutter.

 

Enkel å bruke

Lett å betjene. De kompakte kranene er fullstendig radiostyrte. Dette inkluderer kjøring og innstilling av støtteben.

 

Stor letthet

Fjernkontrollen med lettlest skjerm gjør minikranen usedvanlig lett å bruke og lar brukeren fokusere fullstendig på å løfte materialer på en sikker måte.

Mini Cranes vi er stolte

Hoeflon C1

Hoeflon C4

Hoeflon C6

Hoeflon C10

Hoeflon C30e

 

alle produkter

Klar til rumble?

Be om en brosjyre eller stille dine spørsmål.