Den lille minikran i en lille position

En mini kran til alle dine hejs i små rum

Hoeflon minikraner Danmark
Løsningen til sikker løftning og installering af tunge materialer, når pladsen er trang

 

Har du problemer med at løfte eller installere i forbindelse med et projekt?

Er der ikke plads til en kran? Skal der løftes materialer til en højere etage? Eller vil du hellere leje en edderkopkran? Så er Hoeflon kompaktkraner den løsning, du har søgt efter! Disse kompakte og stærke kraner kan anvendes til at løfte og installere tunge materialer, glas, paneler og stål på byggeprojekter.

 

Er pladsen trang eller er der begrænset adgang?

Begrænset plads og minimal adgang på et byggeområde var startpunktet i designprocessen for Hoeflon minikranerne. Resultatet er et optimalt produktudvalg bestående af kompakte kraner, spiderkraner, bæltekraner samt en glaslift. Hoeflon tilbyder en kundespecifik løsning til alle komplekse projekter i bygge- og industrisektoren, hvor der skal løftes eller installeres tunge genstande. Vi udvikler og fremstiller selv alle minikranerne i Holland.

Hvorfor skal du vælge Hoeflon minikraner?

Multifunktionelle

Den kompakte størrelse og store løfteevne gør minikranerne velegnede til mange opgaver. Med disse kompaktkraner kan du løfte eller installere tunge materialer hurtigt, fleksibelt og uhyre nøjagtigt. En særlig glaslift giver sammen med en edderkopkran en ergonomisk løsning til installering af store glaspartier.

 

Pervasive

Den lave nettovægt gør de kompakte kraner nemme at transportere, fordi næsten alle modeller kan transporteres på en anhænger med 3,500 kg lasteevne. De edderkop minikraner kan passere igennem enhver dør, og kan endda komme ind i en person- eller godselevator. Så de kan bruges på alle etager eller endda på taget af en bygning.

Betjenes

Minikranerne kan hurtigt gøres klar til drift: den hurtigste model kan forlænges til 20 meters højde og være klar til at løfte på 3 minutter.

 

Nem betjening

Nem betjening. De bæltekraner er fuldt fjernbetjente, herunder også kørsel og støtteben.

 

Stor lethed

Fjernbetjeningen med det tydelige display gør minikranen enestående let at bruge, og giver brugeren mulighed for at fokusere 100 % på at løfte materialerne på sikker vis.

 

Mini Kraner vi er stolte

Hoeflon C1

Hoeflon C4

Hoeflon C6

Hoeflon C10

Hoeflon C30e

 

produkter

Klar til at buldre?

Bed om en brochure eller stille dine spørgsmål.