Våra minikranar passar till glasmontering, i trånga utrymme, vid underhållsarbete, järnvägsunderhåll, ojämn mark, installationer, stålkonstruktioner, husbyggen, pick and carry och industriarbete.

 

Hoeflon minikran Sverige
Lösningen för säkra lyft och montering av tunga material i ett litet utrymme

 

Har du ett lyft- eller installationsproblem för ett projekt?

Inget utrymme för en kran? Behöver du lyfta material till en övre våning? Eller vill du hellre hyra en minikranar? Då är Hoeflon minikranar lösningen du letat efter! Dessa kompakta kranar är riktiga kraftpaket när det gäller att lyfta och montera tunga material, glas, paneler och stål.

 

Litet utrymme eller begränsad åtkomst?

Begränsat utrymme och minimal åtkomst till en projektplats var utgångspunkterna i designprocessen för en Hoeflon minikran. Resultatet är ett optimalt utvalt produktsortiment bestående av kompakta kranar och minikranar. Hoeflon erbjuder en kundspecifik lösning för alla komplexa projekt inom bygg- och industribranschen där tunga föremål måste lyftas eller installeras. Alla minikranar är utvecklade av företaget och tillverkade i Nederländerna. Våra minikranar passar till glasmontering, i trånga utrymme, vid underhållsarbete, järnvägsunderhåll, ojämn mark, installationer, stålkonstruktioner, husbyggen, pick and carry och industriarbete.

 Hoeflon Minikranar | Hoeflon Minikran Sverige | Våra minikranar passar till glasmontering, i trånga utrymme, vid underhållsarbete, järnvägsunderhåll, ojämn mark, installationer, stålkonstruktioner, husbyggen, pick and carry och industriarbete.

 

Varför ska du välja Hoeflon minikranar?

Multifunktionell

Den kompakta storleken och den höga lyftkapaciteten gör minikranarna lämpade för många olika uppgifter. Med dessa minikranar kan du lyfta eller installera tunga material snabbt, flexibelt och mycket exakt. En speciell glaslyft, i kombination med en minikran, erbjuder en ergonomisk lösning för installation av stora glasskivor.

 

Använd överallt

Den låga nettovikten gör de kompakta kranarna lätta att transportera, eftersom praktiskt taget varje modell passar på en släpvagn med 3500 kg kapacitet. De kompakta minikranar går in genom alla dörrar eller t.o.m. i en person- och varuhiss. Så att de kan användas på alla golv eller t.o.m. på taket av en byggnad.

Operativ

Minikranarna är snabba i drift: Den snabbaste modellen kan förlängas 20 meter i höjd och vara redo att lyfta inom 3 minuter.

 

Lätt att använda

Enkla att använda. De kompakta kranarna är fullt radiostyrda; detta inkluderar körning och inställning av stödbenen.

 

Bra användarvänlighet

Fjärrkontrollen med lättavläst display gör minikranen mycket enkel att använda och ger användaren möjlighet att helt fokusera på att lyfta material på ett säkert sätt.

Minihijskranen där vi är stolta över

Hoeflon C1e

Hoeflon C4e

Hoeflon C6e

Hoeflon C10

Hoeflon C30e

  • Lifts up to 9,000 kg
  • Up to 23 metres lifting height
  • Weighs 8700kg
View the machine

 

Alla produkter

Klar för riktigt arbete?

Begär en broschyr eller ställ dina frågor.