A kis mini daru kis helyen

Mini daru az összes emelőhöz kis terekben

 

Hoeflon mini daruk Magyarország
Ideális megoldás nehéz anyagok kis helyen történő biztonságos felemelésére és elhelyezésére

 

Projektjében emelési vagy beszerelési problémák merültek fel?

Nincs elég hely egy daruhoz? Az anyagokat egy felsőbb épületszintre kell emelnie? Vagy inkább kölcsönözne egy mini darut? Akkor a Hoeflon mini daru a keresett megoldás! Ezek a kompakt kialakítású daruk komoly erőforrást jelenthetnek olyan projekteknél, ahol nehéz anyagokat, például üveget, paneleket és acélmodulokat kell felemelni és beszerelni.

 

Szűk hely vagy korlátozott hozzáférés?

A Hoeflon mini darukat arra tervezték, hogy megoldást nyújtsanak a projektet jellemző szűk és minimálisan hozzáférhető helyre. Az eredmény egy kompakt darukból, pók darukból, hernyótalpas darukból és egy üvegemelőből álló optimális választékú termékcsalád. A Hoeflon kimondottan az ügyfél igényeire szabott megoldást kínál bármilyen összetett építési és ipari projekthez, ahol nehéz tárgyakat kell felemelni vagy beszerelni. Minden mini darut vállalaton belül fejlesztünk és Hollandiában gyártunk.

Miért válassza a Hoeflon mini darukat?

Multifunkcionális

A kompakt méret és a nagy teherbírás révén a mini daruk számos feladat elvégzésére alkalmasak. A mini darukkal gyorsan, rugalmasan és különösen precízen emelhet fel és szerelhet be nehéz anyagokat. A mini daruval kombinált speciális üvegemelő ergonomikus megoldás a nagy üvegpanelek beszerelésére.

 

Átható

Alacsony nettó súlyuknak köszönhetően a kompakt darukat egyszerű szállítani, mivel gyakorlatilag bármely modell felfér egy 3500 kg teherbírású pótkocsira. A kompakt mini daruk beférnek minden ajtón, sőt még a személy- és teherliftekbe is. Így bármely emeleten, sőt, akár az épület tetején is használhatók.

Működtethető

A mini daruk gyorsan működnek: a leggyorsabb modell gémje 20 méter magasra nyújtható ki, és 3 percen belül készen áll az emelésre.

 

Könnyű kezelhetőség

Könnyen üzemeltethető. A kompakt daruk teljes mértékben rádióvezérlésűek; ez a kisgép vezetését és a támasztótalpak beállítását is magában foglalja.

 

Nagy könnyű

A könnyen leolvasható kijelzővel rendelkező távirányító révén a mini daru különösen könnyen használható, így a felhasználó teljes mértékben az anyagok biztonságos felemelésének szentelheti figyelmét.

Mini daruk büszkék vagyunk

Hoeflon C1

Hoeflon C4

Hoeflon C6

Hoeflon C10

Hoeflon C30e

 

Termékek

Kész zörög?

Kérjen brosúrát vagy feltenni kérdéseit.