Mali mali dizalica u malom položaju

Mini dizalica za sve vaše dizalo u malim prostorima

Mini dizalice Hoeflon Hrvatska
Rješenje za sigurno podizanje i instalaciju teških materijala na malom prostoru.

 

Susreli ste se s problemom podizanja ili instalacije tijekom izvedbe?

Nemate prostora za dizalicu? Morat ćete podići materijal na veću visinu? Ipak biste radije unajmili mini dizalicu? Tada su mini dizalice Hoeflon rješenje koje ste tražili! Ove su kompaktne dizalice prava pokretačka snaga vašeg projekta, omogućavajući podizanje i instalaciju teških materijala, stakla, ploča i čelika.

 

Nedostatak prostora ili ograničen pristup?

Ograničen prostor i minimalan pristup mjestu izvedbe bili su polazišne točke prilikom dizajniranja mini dizalica Hoeflon. Rezultat je optimalno odabran raspon proizvoda koji se sastoji od kompaktnih dizalica, pokretnih dizalica, dizalica gusjenica i dizalica za stakla. Hoeflon nudi rješenja prilagođena pojedinom klijentu u slučaju bilo kakvog složenog projekta u građevinarstvu i industriji koji iziskuje podizanje ili instalaciju teških predmeta. Sve su mini dizalice dizajnirane unutar tvrtke i izrađene u Nizozemskoj.

Zašto odabrati mini dizalice Hoeflon?

Višenamjenski

Kompaktna veličina i veliki kapacitet podizanja čine ove mini dizalice pogodnima za izvršavanje brojnih zadataka. Ove mini dizalice omogućuju brzo, fleksibilno i iznimno precizno podizanje ili instalaciju teških materijala. Posebna dizalica za staklo u kombinaciji s mini dizalicom pruža ergonomsko rješenje za instalaciju velikih staklenih ploča.

 

Koristiti bilo gdje

Budući da praktički svaki model odgovara prikolici kapaciteta 3.500 kg, sve su kompaktne mini dizalice zbog svoje male neto težine jednostavne za transport. Kompaktne mini dizalice mogu proći kroz svaka vrata ili čak stati u osobna i teretna dizala. Iz tog ih razloga možete koristiti na bilo kojem katu ili čak na krovu zgrade.

Operativno

Zahvaljujući njihovoj brzini, mini dizalice vrlo su jednostavne za korištenje: najbrži se model može podići do 20 metara u visinu te je spreman za podizanje u roku 3 minute.

 

Jednostavan za uporabu

Jednostavne su za rukovanje. Kompaktnim se dizalicama u potpunosti upravlja putem radija; to uključuje vožnju i postavljanje potpornih nogu.

 

Velikom lakoćom

Daljinski upravljač sa zaslonom jednostavnim za čitanje čini mini dizalicu iznimno jednostavnom za korištenje te omogućuje korisniku da se u potpunosti usredotoči na sigurno podizanje materijala.

Mini Dizalice smo ponosni

Hoeflon C1

Hoeflon C4

Hoeflon C6

Hoeflon C10

Hoeflon C30e

 

proizvodi

Spremni za klepetanje?

Zatražite brošuru ili postavljati pitanja.