Pieni pieni mini tela nosturi pienessä asennossa

Mini-nosturi kaikelle nostolle pienissä tiloissa

 

Hoeflon-mininosturit  Suomi
Rajoitetussa tilassa raskaiden materiaalien turvalliseen nostamiseen ja asentamiseen suunniteltu ratkaisu

 

Onko teillä nosto- tai asennusongelmia työmaalla?

Eikö nosturille ole riittävästi tilaa? Onko tarpeen nostaa materiaaleja ylimpiin kerroksiin? Haluatko mieluummin vuokrata hämähäkki nosturin? Hoeflon-mininosturit ovat juuri sinua varten! Nämä pienikokoiset nosturit ovat erittäin tehokkaita ratkaisuja raskaiden materiaalien, lasien, paneelien ja teräsosien nostamiseen ja asentamiseen.

 

Rajoitettu tila tai reitti?

Hoeflon-mininosturit on suunniteltu erityisesti työmaan rajoitettuihin tiloihin ja reitteihin. Tuloksena on optimaalinen tuotevalikoima, johon kuuluu mininostureita, hämähäkkinostureita ja lasihissi. Hoeflon tarjoaa asiakaskohtaisia ratkaisuja monimutkaisiin rakennus- ja teollisuusalan hankkeisiin, joissa raskaita materiaaleja on nostettava ja asennettava. Kaikki mininosturit on kehitetty yrityksen sisällä ja ne on valmistettu Alankomaissa.

Miksi Hoeflon-mininosturit ovat ylivertaisia?

Monitoiminen

Pienen koon ja suuren nostokapasiteetin ansiosta mininosturit sopivat moniin erilaisiin tehtäviin. Mininosturien avulla voit nostaa tai asentaa raskaita materiaaleja nopeasti, joustavasti ja erittäin tarkasti. Erityinen lasihissi mininosturin ohella tarjoaa ergonomisen ratkaisun suurien lasipaneelien asentamiseen.

 

Läpitunkeva

Alhaisen nettopainon ansiosta mininosturien kuljetus on helppoa, sillä lähes jokainen malli sopii 3500 kg:n kuormituskapasiteetin omaavaan perävaunuun. Pienikokoiset mininosturit sopivat kaikista ovista sisään jopa matkustaja- ja tavarahississä. Niitä voidaan täten käyttää kaikissa kerroksissa tai jopa rakennuksen katolla.

Käytettävissä

Mininosturit voidaan ottaa nopeasti käyttöön: nopein malli voidaan pidentää 20 metrin korkeudelle ja asettaa käyttövalmiiksi kolmessa minuutissa.

 

Helppokäyttöisyys

Helppo käyttää. Mininosturien kaikkia toimintoja ohjataan kauko-ohjaimella, tukijalkojen käyttö ja asetus mukaan lukien.

 

Vaivattomasti

Helppolukuisella näytöllä varustetun kauko-ohjauksen ansiosta mininosturin käyttö on äärimmäisen helppoa, jotta käyttäjä voisi keskittyä yksinomaan materiaalien turvalliseen nostamiseen.

Mininosturit olemme ylpeitä

Hoeflon C1

Hoeflon C4

Hoeflon C6

Hoeflon C10

Hoeflon C30e

 

tuotteet

Valmis Rumble?

Pyydä esite tai kysy kysymyksiä.