Малкият мини кран в малка позиция

Мини кран за всичките ви подемници в малки пространства

мини-краны Hoeflon България
Решението за безопасно повдигане и монтаж на тежки материали в малки пространства

 

Имате ли проблем с повдигане и монтаж при някой проект?

Няма място за кран? Нуждаете се от повдигане на материали на горен етаж? Или бихте предпочели да наемете мини кран? Тогава мини крановете Hoeflon са решението, от което се нуждаете! Тези компактни кранове са истински „работни коне“ за повдигане и монтаж на тежки материали, стъкло, панели и стомана.

 

Малко пространство или ограничен достъп

Ограниченото пространство и минималният достъп на обект е отправната точка при проектирането на мини крановете Hoeflon. Резултатът е оптимално подбрана продуктова гама, състояща се от компактни кранове, кранове тип паяк, верижни кранове и подемници за стъкло. Hoeflon предлага специфично за клиента решение за всеки сложен проект в строителството и промишлеността, където трябва да бъдат повдигани или монтирани тежки предмети. Всички мини кранове са разработени от нас и изработени в Холандия.

Защо трябва да изберете мини крановете Hoeflon?

многофункционален

Компактните размери и високият подемен капацитет прави мини крановете подходящи за много задачи. Тези мини кранове позволяват да повдигате или монтирате тежки материали бързо, гъвкаво и изключително прецизно. Специалният подемник за стъкло в комбинация с мини кран, предлага ергономично решение за големи стъклени панели.

 

проникващ

Ниското нетно тегло прави компактните кранове лесни за транспортиране, защото практически всеки модел може да се събере на ремарке с капацитет от 3 500 кг. Компактният мини кран минава през всяка врата или дори в пътнически и товарен елеватор. Така те могат да се използват на всеки под или дори на покрива на сграда.

използваем

Мини крановете са бързо оперативни и най-бързият модел, който може да бъде разгърнат до 20 метра на височина и да бъде готов за подемни работи в рамките на 3 минути.

 

лесна работа

Лесна работа. Компактните кранове са напълно радио управляеми, което включва шофиране и настройка на опорите.

 

Висока степен на комфорт

Дистанционното управление с лесен за разчитане дисплей прави мини крановете изключително лесни за работа и позволява фокусиране на потребителя изключително върху сигурността при подем на материали.

Мини кранове се гордеем

Hoeflon C1

Hoeflon C4

Hoeflon C6

Hoeflon C10

Hoeflon C30e

 

Всички продукти

Готови ли сте да гърми?

Заявка за брошура или задавате въпросите си.